Over ons

Wij vinden het erg belangrijk dat onze dieren een goed leven hebben gehad. Wij kopen dan ook de runderen bij boeren uit de omgeving. De varkens komen van een zorgboerderij waar ze heerlijk verwend zijn. Na de slachting weten we pas precies wat voor stukken vlees we kunnen aanbieden. We proberen de stukken vlees seizoensgebonden te snijden. Zo hebben wij in de winter meer sudderlappen, sukadelappen en hacheevlees. En in de zomer hebben wij een groter BBQ-assortiment.
Van de varkens maken we heerlijk dikke vleeskrabben, buikspek, boerenkarbonades, Pulled pork en Procureur. Vele soorten kunnen het hele jaar door gebruikt worden voor op de BBQ.
Voor een verjaardag en de feestdagen vindt Cora het erg leuk om het vlees in een mooie cadeauverpakking te verpakken. Houd onze website dan ook in de gaten voor leuke BBQ- en andere geschenken.
Ons doel is dat we variatie houden in het assortiment. Dit zullen wij doen door af en toe nieuwe stukken vlees te snijden tijdens de slachting, maar ook door nieuwe marinades te bedenken.

Groetjes,

Jan & Cora